Novosti

  11. regionalni Moodle MOOT - online

  di Admin Loomen -

  Poštovani korisnici,

  Hrvatska udruga za otvorene sustave i internet (HrOpen), Moodle mreža Srbije i Moodle Macedonia pozivaju sve zainteresirane na jedanaesti regionalni Moodle Moot. Konferencija će se održati 11. i 12. prosinca 2021. u online okruženju, a domaćin je Centar za informacione tehnologije Univerziteta u Novom Sadu. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

  Konferencija će okupiti stručnjake koji će kroz različite teme podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji Moodle-a. Cilj je razmjena iskustava u upotrebi Moodlea, kao i druženje i povezivanje korisnika Moodle-a iz cijele regije. Prijaviti se mogu svi oni koji u svom radu koriste i razvijaju Moodle kao što su administratori, programeri, nastavnici ali i drugi krajnji korisnici koji mogu dati svoj doprinos posebno kroz primjere dobre prakse.

  Registracija za potencijalne predavače otvorena je do 25. studenog 2021., a za ostale sudionike do samog početka održavanja.

  Registracija i druge informacije o konferenciji dostupne su na poveznici: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=64.

  Novosti

  di Ivica Matotek -

  Od školske / akademske godine 2021./2022. svi sadržaji sa sustava Loomen, Loomen 2 i Loomen 3 prebačeni su na arhivsku instancu. Za korisnike to znači da će Loomen od ove školske/akademske godine biti prazan i bez tečajeva (virtualnih učionica) te da više neće biti dostupni Loomen 2 i Loomen 3. Svi korisnici sada koriste samo jedan sustav Loomen https://loomen.carnet.hr.

  Ako kreirate nove (prazne) tečajeve za vas kao korisnika ova promjena neće zahtijevati dodatne radnje. Dovoljno je kao i do sada zatražiti novi tečaj putem gumba na naslovnici sustava. Ako su vam potrebni sadržaji prošlogodišnjih tečajeva tada ćete istima trebati pristupiti preko arhivske instance te ih obnoviti u novom (praznom) tečaju na sustavu Loomen. Arhivska instanca dostupna je na poveznici https://arhiva-2021.loomen.carnet.hr/. Upute za izradu sigurnosne kopije, preuzimanje i obnovu tečaja na sustavu Loomen dostupne su na sljedećoj poveznici: https://loomen.carnet.hr/mod/page/view.php?id=1890875.Važno: Prebacivanje tečajeva na arhivsku instancu odvijat će se u tjednu od 30. 8. - 3. 09. 2021. Neki će tečajevi u tom periodu još biti vidljivi na sustavima Loomen, Loomen 2 i Loomen 3 ali ih neće biti moguće ažurirati.

  (Uredio/la Admin Loomen - izvorno objavljeno ponedjeljak, 30. kolovoza 2021., 08:14)

  (Uredio/la Admin Loomen - izvorno objavljeno ponedjeljak, 30. kolovoza 2021., 08:14)

  Obavijest

  di Loomen Admin -

  Od školske / akademske godine 2021./2022. svi sadržaji sa sustava Loomen, Loomen 2 i Loomen 3 bit će prebačeni na arhivsku instancu. Za korisnike to znači da će Loomen od ove školske/akademske godine biti prazan i bez tečajeva (virtualnih učionica)  te da više neće biti dostupni Loomen 2 i Loomen 3. Ukoliko kreirate nove (prazne) tečajeve za vas kao korisnika ova promjena neće zahtijevati dodatne radnje. Dovoljno je, kao i do sada, zatražiti novi tečaj putem gumba na naslovnici sustava https://loomen.carnet.hr. Međutim, ako su vam potrebni sadržaji prošlogodišnjih tečajeva tada ćete istima trebati pristupiti preko arhivske instance te ih obnoviti u novom tečaju na sustavu Loomen. Arhivska instanca i upute za obnovu starih tečajeva na novom sustavu bit će dostupne od ponedjeljka 30. 08. 2021. Do tada arhivska instanca nije dostupna.

  Podsjećamo na obavijest o radovima na sustavima Loomen, Loomen 2 i Loomen 3 koji neće biti dostupni od petka 27.8. 2021. u 20 sati do ponedjeljka 20. 08. 2021. u 8:00 sati.  (Uredio/la Loomen Admin - izvorno objavljeno Friday, 27. August 2021., 15:48)

  (Uredio/la Ivica Matotek - izvorno objavljeno petak, 27. kolovoza 2021., 15:48)

  Argomenti precedenti...