Novosti

  Deseti regionalni Moodle MOOT - online

  by Admin Loomen -

  Poštovani korisnici,

  Hrvatska udruga za otvorene sustave i internet (HrOpen), Moodle mreža Srbije i Moodle Macedonia pozivaju sve zainteresirane na desti, jubilarni regionalni Moodle Moot pod sloganom "WeB na Webu". Konferencija će se održati 12. i 13. prosinca 2020. u online okruženju, a domaćin je Centar za informacione tehnologije Univerziteta u Novom Sadu. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

  Konferencija će okupiti stručnjake koji će kroz različite teme podijeliti svoja iskustva u korištenju i nadogradnji Moodle-a. Cilj je razmjena iskustava u upotrebi Moodlea, kao i druženje i povezivanje korisnika iz cijele regije. Prijaviti se mogu svi oni koji u svom radu koriste i razvijaju Moodle kao što su administratori, programeri, nastavnici ali i drugi krajnji korisnici koji mogu dati svoj doprinos posebno kroz primjere dobre prakse.

  Registracija za potencijalne predavače otvorena je do 5. prosinca u 22:00, a za ostale sudionike do 10. prosinca u 22:00.

  Registracija i druge informacije o konferenciji dostupne su na poveznici: http://webmoodlemoot.org/course/view.php?id=62.

  Prijavite se na međunarodni e-tečaj o osnovama Moodle-a

  by Admin Loomen -

  Poštovani korisnici,

  Međunarodni e-tečaj "Learn Moodle 3.9 Basics" u organizaciji Moodle središnjice započinje 5. listopada 2020. godine. Tečaj je besplatan i održava se na engleskom jeziku. Namijenjen je korisnicima koji do sada nisu koristili Moodle, a željeli bi naučiti više, kao i svima onima koji imaju potrebu obnoviti znanje ili se povezati s korisnicima Moodle-a u svijetu. Trajanje tečaja je četiri tjedna, dok je očekivani angažman sudionika 3-4 sata tjedno.

  Više informacija i prijave nalaze se na adresi: https://learn.moodle.org. Prijava se odvija putem gumba "Sign up" koji omogućava kreiranje korisničkog računa te prijavu na tečaj.

  Svima koji se prijave želimo puno uspjeha!

  Mogući prekidi u radu sustava - 24. 9. 2020.

  by Admin Loomen -

  Poštovani korisnici,

  u četvrtak 24. rujna 2020. u vremenu od 06:00 do 08:00 sati planirana je nadogradnja programske podrške SSO servisa sustava AAI@EduHr. Iako se ne očekuju, u to su vrijeme mogući kraći prekidi u radu SSO servisa koji mogu rezultirati problemima prilikom prijave u sustav.

  Older topics...