Novosti

Ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a

Ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a

Admin Loomen -
Кількість відповідей: 0

Agencija za odgoj i obrazovanje, u suradnji s Institutom za obrazovanje Sveučilišta Grada Dublina provodi ispitivanje kvalitete i učinkovitosti programa e-učenja AZOO-a uvedenih u ponudu stručnog usavršavanja 2014. godine. Ispitivanje se provodi u okviru projekta „Sustav procjene kvalitete stručnog usavršavanja u nadležnosti Agencije za odgoj i obrazovanje“, a njime želimo dobiti informaciju o iskustvima sudjelovanja odgojno-obrazovnih radnika u programima e-učenja AZOO-a. Vaše mišljenje o kvaliteti ovih programa e-učenja je od velike važnosti za uspjeh projekta te vam iskreno zahvaljujemo na sudjelovanju u ispitivanju popunjavanjem upitnika koji se nalazi na:  https://www.surveymonkey.com/r/DCSHMVW.
  
Upitnik možete popuniti putem računala, tableta i mobilnih telefona za što će vam trebati 7-27 min ovisno o broju programa e-učenja AZOO-a u kojima ste sudjelovali. Upitnik treba popuniti odjednom, a vaše sudjelovanje je dobrovoljno te vam je zajamčena potpuna anonimnost. U svakome trenutku možete odustati od odgovaranja na pitanja, a prethodno uneseni odgovori neće biti uzeti u obzir. Rezultati ispitivanja bit će korišteni u svrhu daljnjeg razvoja i unapređenja kvalitete programa e-učenja AZOO-a. Projekt financira Europska komisija u okviru Programa potpore strukturnim reformama. 
Skeniranjem ovog QR koda, upitniku možete pristupiti preko svog mobilnog uređaja, a preduvjet je da na svom uređaju imate instaliranu neku od besplatnih aplikacija za čitanje barkoda.

barkod