Novosti

Važno: Obavijest o načinu rada sustava u narednom periodu

Važno: Obavijest o načinu rada sustava u narednom periodu

by Admin Loomen -
Number of replies: 0

Poštovani korisnici,

zbog novonastale situacije i smjernica vezano uz organizaciju nastave na daljinu sustav Loomen je pod posebnim opterećenjem. Zbog toga smo morali poduzeti određene mjere kako bi sustav mogao neometano raditi i u sljedećem razdoblju.

Molimo obratite pažnju na sljedeće:

- privremeno neće biti moguće kreiranje novih virtualnih učionica/zbornica/tečajeva (do nove obavijesti).

- Upload datoteka na sustavu je privremeno ograničen na 2MB. Sve datoteke veće od 2MB možete postaviti na neki od dostupnih oblaka (npr. OneDrive, Dropbox, Google Drive i slično) te poveznicu postaviti u virtualnu učionicu.Preporuka je da se sadržaj virtualnih učionica postavlja uz pomoć alata dostupnih unutar Moodle-a (npr. stranica, knjiga i slično).

- Sve notifikacije starije od 6 mjeseci bit će obrisane u subotu, 14.3.2020. iza 20:00 sati. Riječ je o obavijestima o ostvarenim značkama, novim objavama na forumu i slično koje se nalaze u vašem pretincu s porukama. Riječ je o sadržaju koji je inače dostupan unutar virtualnih učionica (poruke foruma) ili u vašem profilu (značke), dok je obavijest o njima bila poslana putem poruke. Ako neke od ovih notifikacija ipak držite važnima možete napraviti sliku ekrana s prikazanom porukom.