Obavijest o uključivanju u projekt

Dragi učenici 

Zahvaljujem svima koji su donijeli potpisane suglasnosti za sudjelovanje u projektu Učenje biologije u epidemiološki prilagođenom istraživačkom okruženju.  Suglasnost je donijelo 17 od 20 učenika koji će se prijaviti u kolegij po uputama koje slijede. 

Učenici koji nisu dali suglasnost za korištenje podataka dužni su sudjelovati kroz nastavu. Dobiti će poveznice, upitnike i materijale koje će trebati rješavati, ali na žalost neće dobiti istovjetne povratne informacije jer se na Državnoj razini ne smiju obrađivati njihovi rezultati. 

UPUTE za pristupanje platformi za poučavanje i učenje u okviru projekta :

- Prijavite se na sustav   https://mod.srce.hr/  s korisničkim podacima svog AAI@EduHr elektroničkog identiteta. (to je ona adresa skole.hr)

- Prilikom prve prijave na sustav bit će potrebno upisati e-mail adresu u svom profilu i spremiti promjene na dnu stranice kako bi mogli započeti s radom u sustavu.

- Nakon uspješne prijave, odaberite poveznicu: https://mod.srce.hr/course/view.php?id=419 na kojoj se nalazi e-kolegij BUBO - Baza Učenja Biologije uz Online podršku.

 U e-kolegij se potrebno upisati unosom lozinke:

- Grupa Biologija 2. razred gimnazije; lozinka BIO2G

U skladu s vremenikom projekta u e-kolegiju će se otvarati pojedini sadržaji na koje ću vas upozoriti. 

Upisi se trebaju provesti od petka, 22.10 do ponedjeljka, 25. 10. 

Za sve nejasnoće me kontaktirajte. 

Lijep pozdrav. 

(There are no discussion topics yet in this forum)