Upute za korištenje predložaka

Upute za korištenje predložaka rasporeda

 Kako biste učinkovito primijenili drugi savjet iz "Priručnika za polaznike" koji ističe kako ste odgovorni za vlastiti uspjeh i kako je uspješnost pohađanja u vašim rukama, možete se poslužiti predlošcima „Mjesečni raspored u virtualnoj učionici“ i „Raspored svih obveza i rokova u virtualnoj učionici“.

Predlošci su prilagođeni potrebama polaznika virtualnih učionica, te ih možete preuzeti na računalo, ispisati i ispuniti vlastitim podacima. U predložak „Mjesečni raspored u virtualnoj učionici“ možete upisati zadatke koji vas očekuju tijekom pojedinog mjeseca. Možete izdvojiti, primjerice, zadatke koji su uvjeti za značku kao i one koje ćete napraviti ako vam na raspolaganju bude dovoljno vremena. Možete također zabilježiti ideje koje želite podijeliti s ostalim polaznicima virtualne učionice i korisne podatke koje saznali tijekom edukacije.

Predložak „Raspored svih obveza i rokova u virtualnoj učionici“ omogućava vam jednostavan pregled svih obveza koje vas očekuju u vašoj virtualnoj učionici tijekom trajanja programa. Ispunjavanjem ovog predloška imat ćete sve vaše obveze u virtualnoj učionici na jednom mjestu. 

Last modified: Thursday, 15 November 2018, 2:30 PM